Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Kantor og Twoheys mod satte gang i en vigtig udvikling”

Filmen ‘She Said’ er nu kommet til Danmark. En både stærk og vigtig film, som fortæller historien om artiklerne, der førte til Harvey Weinsteins fald.

Filmen 'She Said' er nu kommet til Danmark. En både stærk og vigtig film, som fortæller historien om artiklerne, der førte til Harvey Weinsteins fald.

De fleste der har været omkring en journalistuddannelse eller har hang til amerikansk politik har set filmen 'All The President's Men', hvor de to journalister Bob Woodward og Carl Bernstein med deres afsløringer er med til at få væltet Richard Nixon som amerikansk præsident. Men hvorfor egentlig nævne en snart 50 år gammel film som start på en artikel om en film fra 2022? Fordi der er endog ganske mange lighedspunkter mellem 'All The President's Men' og den nye film 'She Said', der netop har h...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen