Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Sjældent har Joe Bidens fødselsdag fyldt så meget som den i dag

Præsidenten fylder i dag 81, hvilket igen-igen bringer aldersproblemet i fokus.

Intet mindre end 81 lys skal der i islagkagen når den amerikanske præsident Joe Biden i dag kan fejrer sin fødselsdag. 81. Det er en hel del - faktisk så mange at det formentlig får en del af isen til at smelte før alle lys er pustet ud.

Nu er det ikke fordi denne analyse skal handle om hverken islagkager eller fødselsdagslys i øvrigt, men tænk lige tanken til ende - 81 lys. Det er mange. Og på sin vis er det ganske illustrativt for det problem, som dagens fødselar bakser med - flertallet a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Courtroom

Ofrene er egentlig tilfredse med aftalen, men nu skal Højesteret se aftalen igennem

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Copyright © 2021 Kongressen