Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Skæbnesvanger dag i USA’s historie

En konservativ storsejr venter mandag d.1. november, hvor Højesteret har høringer i to kæmpe sager.

En konservativ storsejr venter mandag d.1. november, hvor Højesteret har høringer i to kæmpe sager.

I næste uge hører Højesteret argumenterne i sagen New York State Rifle & Pistol Association v. Corlett, og hvis den konservative dommer Clarence Thomas får flertallet af dommerne overtalt, så kan det ende med en af de største konservative sejre i mere end et årti. Men ikke nok med det, så har Højesteretsdommerne også besluttet at høre argumenterne i Justitsministeriets søgsmål mod delstaten Texas og dennes abortlovgivning. Der er dermed lagt op til et brag af en dag, når dommerne hører alle...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen