Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Skæbnesvanger dag i USA’s historie

En konservativ storsejr venter mandag d.1. november, hvor Højesteret har høringer i to kæmpe sager.

En konservativ storsejr venter mandag d.1. november, hvor Højesteret har høringer i to kæmpe sager.

I næste uge hører Højesteret argumenterne i sagen New York State Rifle & Pistol Association v. Corlett, og hvis den konservative dommer Clarence Thomas får flertallet af dommerne overtalt, så kan det ende med en af de største konservative sejre i mere end et årti. Men ikke nok med det, så har Højesteretsdommerne også besluttet at høre argumenterne i Justitsministeriets søgsmål mod delstaten Texas og dennes abortlovgivning. Der er dermed lagt op til et brag af en dag, når dommerne hører alle...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen