Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Skal Hakeem Jeffries overtage Nancy Pelosis hammer en dag?

51-årige Hakeem Jeffries er en af Demokraternes største profiler i Huset, hvor flere partifæller ser ham som en fremtidig leder.

51-årige Hakeem Jeffries er en af Demokraternes største profiler i Huset, hvor flere partifæller ser ham som en fremtidig leder.

Når Nancy Pelosi trækker sig tilbage fra amerikansk politik, kan hendes afløser meget vel blive det demokratiske kongresmedlem fra New York – Hakeem Jeffries. Læs her om Jeffries, der i så fald vil blive den første sorte ’speaker’, og som af mange ses som en stor del af det kommende generationsskifte hos demokraterne.

Hakeem Sekou Jeffries blev født den 4. august 1970, i Newyorker-bydelen Brooklyn, hvor han også voksede op. Jeffries er blandt andet uddannet jurist, og arbejdede – inden sin p...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA - både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen