Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Skal Hakeem Jeffries overtage Nancy Pelosis hammer en dag?

51-årige Hakeem Jeffries er en af Demokraternes største profiler i Huset, hvor flere partifæller ser ham som en fremtidig leder.

51-årige Hakeem Jeffries er en af Demokraternes største profiler i Huset, hvor flere partifæller ser ham som en fremtidig leder.

Når Nancy Pelosi trækker sig tilbage fra amerikansk politik, kan hendes afløser meget vel blive det demokratiske kongresmedlem fra New York – Hakeem Jeffries. Læs her om Jeffries, der i så fald vil blive den første sorte ’speaker’, og som af mange ses som en stor del af det kommende generationsskifte hos demokraterne.

Hakeem Sekou Jeffries blev født den 4. august 1970, i Newyorker-bydelen Brooklyn, hvor han også voksede op. Jeffries er blandt andet uddannet jurist, og arbejdede – inden sin p...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA - både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen