Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Skal Harris fortsat være vicepræsident?”

Kamela Harris er historisk upopulær. Dét har sat Biden i et dilemma forud for næste valg. Skal han beholde hende eller finde en ny “running mate?”

I disse måneder fokuserer mange amerikanske medier på de potentielle republikanske præsidentkandidater. Vender man derimod blikket over på den anden politiske fløj, vil Joe Biden med stor sandsynlighed genopstille for Det Demokratiske Parti.

Det store spørgsmål for Biden bliver, om han skal stille op sammen med sin nuværende vicepræsident Kamela Harris, eller om han skal finde en ny. Sagen er nemlig den, at Harris er historisk upopulær. Ifølge Statista er det kun 15 procent af den amerikans...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Trump kan stadig vinde GOP-nomineringen trods tiltalen i sagen om klassificerede dokumenter, men sagen får næppe nye vælgere ombord. Tværtimod.

Politisk analyse

Det republikanske kandidatfelt vokser, hvilket er til Trumps fordel. De to nyeste kandidater, Mike Pence og Chris Christie, bliver næppe partiets kandidat.

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Copyright © 2021 Kongressen