Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Skjulte optagelser afslører CNN’s politiske agenda – eller gør de?

Videooptagelser af en CNN-medarbejder, der fortæller om, hvordan tv-kanalen aktivt arbejdede for at få Biden valgt til præsident, florerer i øjeblikket på de sociale medier. Indholdet er ikke valideret, men fylder ikke desto mindre meget i disse dage, hvilket fortæller meget om mediernes interne krig i USA.

Af Magnus Hansen, medieskribent, Kongressen.comDet var den 13.  april, da den første af en række videoer, der angiveligt viser en CNN-medarbejder komme med en række inkriminerende ud...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen