Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Smider Gmail beskeder fra Republikanerne direkte i spamfilteret?

En dommer har afvist en anklage fra Det Republikanske Parti, der mener, at Google diskriminerer imod dem.

En domstol i Californien har netop afvist et søgsmål fra det republikanske politiske parti (RNC), der mener at Google behandler demokrater og republikanere forskelligt. 

RNC anlagde sagen sidste år, med påstand om, at Gmail sender flere af deres fundraising e-mails i folks spamfilter, end det er tilfældet for demokraterne. Googles udlægning er, at det må være fordi folk oftere markerer netop disse e-mails som spam når de kommer. RNC har krævet erstatning for alle de donationer de er gåe...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen