Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Sol, sommer og smuttur fra USA til Danmark?

Corona-pandemien har gjort det ganske besværligt at rejse mellem USA og Danmark. Også for de danskere, der bor i USA, og som havde tænkt, at de skulle hjem på dansk sommerferie, hvilket denne uges 'Glimt af den amerikanske hverdag' handler om.

Af Kresta Asp

BROOKLYN, NEW YORK: New York har for 11 dage siden fejret afslutningen af Covid-19 med et gigantisk fyrværkeri over byens skyline. “HURRA - 70% af alle Newyorkere er nu færdig vaccineret," skrev New York Post den efterfølgende dag. Sl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen