Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Sommerserier her på Kongressen.com

Hen over sommeren sætter vi her på Kongressen.com fokus på en række større temaer og begivenheder i amerikansk historie.

Kære læsere!Sommeren er over os og det betyder at amerikansk politik for en stund går lidt ned i tempo. Det er i hvert fald forventningen, selv om man selvfølgelig aldrig helt kan vide i en tid, hvor Trump stadig er en af de centrale aktører.Hen over sommeren kommer vi i en række artikelserier til at sætte fokus på nogle forskellige emner og begivenheder i amerikansk historie. Hen over de kommende uger kan du således glæde dig til at blive klogere på præsidentbiblioteker, store amerikanske rets...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Det er tydeligt at USA under Trump vil bevæge sig i retning af isolationisme, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen