Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Spekulationerne om McConaughey vokser

Det satte både Texas og resten af USA på den anden ende, da Oscar-vinderen Matthew McConaughey tidligere i år lod forstå at han kraftigt overvejede at stille op ved guvernørvalget næste år. Siden har spekulationerne taget til i styrke, endda i en sådan grad at andre af statens politikere begynder at forholde sig til ham som mulig kandidat.

Den politiske temperatur steg lige et par grader eller fem i den ellers glohede delstat Texas, da stjerneskuespilleren Matthew McConaughey i starten af fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen