Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Status på økonomien 100 dage efter Biden tog fat

Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, gør status på Bidens første 100 dage og hans forsøg på at genoprette økonomien.

- Hvordan har Biden markeret sig de første 100-dage ift. at genoprette økonomien? Hvad er gået godt, og hvad er gået mindre godt?

Overordnet har Bidens evne til at levere på sin økonomiske politik overrasket positivt – og det gælder også ift. at håndtere det mest akutte kortsigtede problem, nemlig at få genoprettet økonomien. Først of fremmest via hans enorme økonomisk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen