Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Stemmer amerikanerne stadig med tegnebogen?

Inflationen buldrer derudaf i USA og det gør en i forvejen svær situation sværere for Demokraterne forud for midtvejsvalget og guvernørvalgene.

Inflationen buldrer derudaf i USA og det gør en i forvejen svær situation sværere for Demokraterne forud for midtvejsvalget og guvernørvalgene.

Det er en gammelkendt sandhed at amerikanerne stemmer med deres tegnebøger. Det skal forstås på den måde, at vælgerne rundt om i delstaterne træffer deres beslutning ud fra om de kan få de økonomiske ender til at mødes eller ej?Er der råd til at betale husleje? Råd til at sætte mad på bordet? Råd til at betale for børnenes uddannelse? Og råd til at komme benzin på bilen? Afhængig af, hvad svarene er på disse spørgsmål, er vælgerne som regel enten kritiske eller positivt stemt over for deres pol...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Ruben Sindahl og Jonas Parello-Plesner gør status efter primærvalget i South Carolina og ser nærmere på Ukraine-debatten i USA

Courtroom

Alabamas højesteret har bestemt, at nedfrosne befrugtede æg er at betragte som børn

Politisk analyse

Trump sejrede stort i South Carolina og selv om Haley fortsætter sin kampagne, ændrer det ikke på at Trump har kurs mod nomineringen.

Feature

Få billeder er mere berømte i den amerikanske historie end det, der blev taget i Iwo Jima tilbage i 1945.

Copyright © 2021 Kongressen