Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Stemmer fra valgfronten: Trump og Bernies folk er klar til duel

Kongressen.com har indledt et samarbejde med Indieframe.com, der leverer reportage i øjenhøjde fra den amerikanske valgkamp.

Netop nu er reporterholdet med journalist Mette Faaborg Legarth Carlsen og fotograf Lars Brask i South Carolina, hvor de har deltaget i vælgermøder hos Donald Trump og Bernie Sanders.

De to ser lige nu ud til at være dem, der skal kæmpe om nøglerne til Det Hvide Hus i efteråret. Hos supporterne i den vigtige delstat, hersker der ingen tvivl: de to kan slå hinanden.

Her er stemmerne fra Trump-lejren:

Her er stemmerne fra Bernies fans:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen