Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Steny Hoyer til Kongressen.com: “Begge partier står sammen i kampen for frihed”

I forbindelse med et besøg i Danmark, talte Kongressen.com med flertalsleder i Huset, Steny Hoyer, om tværpolitisk samarbejde på Capitol Hill.

I forbindelse med et besøg i Danmark, talte Kongressen.com med flertalsleder i Huset, Steny Hoyer, om tværpolitisk samarbejde på Capitol Hill.

En større gruppe amerikanske kongrespolitikere med flertalsleder i Repræsentanternes Hus, Steny Hoyer, i spidsen, var tirsdag på besøg på Christiansborg. Overskriften for besøget var naturligvis den ulykkelige situation i Ukraine og hvordan man hurtigst muligt får fundet en fredelig løsning. Efter en lang række møder, blandt andet med flere af regeringens ministre, var en række medier, heriblandt Kongressen.com, inviteret til en rundbordsseance med Hoyer og den øvrige delegation. Tiden var fra ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen