Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Steny Hoyer til Kongressen.com: “Begge partier står sammen i kampen for frihed”

I forbindelse med et besøg i Danmark, talte Kongressen.com med flertalsleder i Huset, Steny Hoyer, om tværpolitisk samarbejde på Capitol Hill.

I forbindelse med et besøg i Danmark, talte Kongressen.com med flertalsleder i Huset, Steny Hoyer, om tværpolitisk samarbejde på Capitol Hill.

En større gruppe amerikanske kongrespolitikere med flertalsleder i Repræsentanternes Hus, Steny Hoyer, i spidsen, var tirsdag på besøg på Christiansborg. Overskriften for besøget var naturligvis den ulykkelige situation i Ukraine og hvordan man hurtigst muligt får fundet en fredelig løsning. Efter en lang række møder, blandt andet med flere af regeringens ministre, var en række medier, heriblandt Kongressen.com, inviteret til en rundbordsseance med Hoyer og den øvrige delegation. Tiden var fra ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen