Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Stephen Colbert har mistet kant og skarphed

Colbert er vært på et af de mest sete late-night programmer, men den politiske satire er mindre skarp, end den var tidligere.

57-årige Stephen Colbert startede, som mange andre succesfulde komikere, for alvor karrieren som korrespondent på The Daily Show, hvor Jon Stewart var vært i 16 år. Af tidligere korrespondenter kan bl.a. nævnes personer som Steve Carell (The Office), Ed Helms (The Office, The Hangover) og John Oliver (Last Week Tonight), der alle har store karrierer inden for komikkens verden. For John Oliver og Stephen Colbert er der ingen tvivl om, at The Daily Show satte sit præg og begge startede efterfølge...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen