Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Stephen Colbert har mistet kant og skarphed

Colbert er vært på et af de mest sete late-night programmer, men den politiske satire er mindre skarp, end den var tidligere.

Colbert er vært på et af de mest sete late-night programmer, men den politiske satire er mindre skarp, end den var tidligere.

57-årige Stephen Colbert startede, som mange andre succesfulde komikere, for alvor karrieren som korrespondent på The Daily Show, hvor Jon Stewart var vært i 16 år. Af tidligere korrespondenter kan bl.a. nævnes personer som Steve Carell (The Office), Ed Helms (The Office, The Hangover) og John Oliver (Last Week Tonight), der alle har store karrierer inden for komikkens verden. For John Oliver og Stephen Colbert er der ingen tvivl om, at The Daily Show satte sit præg og begge startede efterfølge...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen