Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Store grønne forventninger til Biden

Forventningerne til at Joe Biden for alvor leverer på klimaområdet er store internt hos Demokraterne. Især de yngre vælgere kræver handling fra præsidenten, der i dag tager hul på det store internationale klimatopmøde - med dansk deltagelse.

Han ved det godt selv. Han ved godt, at der ligger et forventningspres på ham af den store slags. For der er intet tidligere præsidentvalg i amerikansk historie, hvor klimapolitik fyldte så meget, som det var tilfældet i 2020-valgkampen.

Joe Biden va...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen