Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Striden om Thanksgiving

Thanksgiving bygger på en historisk begivenhed, der nu er begyndt at blive kritiseret. Er den politisk at fejre?

Thanksgiving bygger på en historisk begivenhed, der nu er begyndt at blive kritiseret. Er den politisk at fejre?

Det er i dag 400 år siden, at pilgrime og indfødte for første gang fejrede Thanksgiving sammen, lyder skrønen. Men der er ikke bare uenighed om, hvilket år Thanksgiving præcis startede; der er også stor uenighed om selve historien bag Thanksgiving, og hvor politisk det er at blive ved med at fejre højtiden i dag.

Som de fleste efterhånden godt ved, er USA et stort og divers land, hvor få ting binder alle amerikanere sammen. Men de få traditioner er til gengæld også enormt vigtige for mange a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen