Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Tanker om det, der burde være utænkeligt

Den 6. januar 2021 vil for evigt være skrevet ind i historiebøgerne som en trist dag i amerikansk historie. Billederne af vrede Trump-støtter, der stormer Capitol Hill, vil for altid være en del af historien om Trumps præsidentskab.

Det burde ikke kunne ske. Slet ikke i USA. Men det skete. Vrede Trump-støtter stormede Capitol Hill og tiltvang sig adgang til kongresbygningen, hvor Senatet var i gang med godkendelsen af valgmandskollegiets afstemning og dermed i færd med at opretholde den fine...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen