Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Don’t mess with Texas

Texas er noget af det mest amerikanske, man kan tænke sig - selv om staten ikke gider have ret meget med resten af USA at gøre. I det hele taget er The Lone Star State kontrasternes delstat.

Jeg kan stadig huske teksten på t-shirten i souvenirbutikken. Lige over for et af de mest ikoniske steder i hele staten, nemlig Alamo, kunne man købe en t-shirt med to seksløbere langs ryggen, suppleret af teksten: In Texas, we don't dail 9-1-1. Det var første gang, jeg var i Texas og sommervarmen i den...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen