Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

‘The Danish JFK Guys’ tilbage på scenen i Rebild i dag

Efter fem års pause er Caspar Phillipson og Anders Agner tilbage med deres Kennedy-show – det sker ved 4. juli-festen i Rebild Bakker.

Fem år er gået siden de henrykkede masserne i både Washington D.C., Berlin og København. Fem år, hvor de smalle slips har hængt på bøjlerne og hvor de begge har været travlt optaget af andre projekter. Men nu, fem år efter Washington Post i en artikel omtalte dem som 'The Danish JFK Guys' er skuespiller Caspar Phillipson og Kongressens chefredaktør, Anders Agner, tilbage på scenen med deres roste Kennedy-show. Comebacket finder sted i Rebild Bakker i anledning af 110-års jubilæet for den berømt...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen