Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

‘The Diplomat’ er hæsblæsende, morsom og stærkt vanedannende

Keri Russell er forrygende i hovedrollen i ‘The Diplomat’, som det er meget svært at slukke for.

Hver eneste gang der kommer en ny serie, der handler om noget, der har med amerikansk politik, er der en ting, der næsten sker pr. automatik. Serien bliver holdt op imod den ikoniske 'The West Wing' og derfra vurderet om, hvor tæt på eller hvor langt fra den er at nå Aaron Sorkins klassiker fra starten af 00'erne.Det er sjældent, der rent faktisk er serier, der nærmer sig. Den, der vel er kommet tættest på, er de første par sæsoner af 'House Of Cards', men først fik Netflix ikke lukket serien i...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Samuel Rachlin er journalist og og har b.la været korrespondent for DR i det daværende Sovjetunionen og TV2’s første korrespondent i Washington. Han har...

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen