Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Tips og tricks til succes i Senatet

I denne artikel giver vi læseren et overblik over huller i filibusterproceduren og en vurdering af, hvorvidt Demokraterne kan svække eller helt afskaffe den.

Smuthuller

Den rigide og tunge lovgivningsprocedure, hvor truslen om Ted Cruz på talerstolen i mere end 5 minutter, kan få selv de mest ihærdige demokrater til at give op før de overhovedet introducerer et lovforslag, har sine smuthuller. Og det er smuthuller som Demokraterne er helt afhængige af, hvis de bare skal have en brøkdel af...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen