Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

To guvernører med præsidentdrømme – den enes er en illusion, den andens har historien imod sig

Bølgerne gik højt da Ron DeSantis og Gavin Newsom mødtes i nat til direkte tv-duel

To af USA's mest profilerede guvernører tørnede natten til fredag dansk tid sammen i direkte tv-duel. Således havde Floridas Ron DeSantis og Californiens Gavin Newsom begge meldt sig klar til debat på Fox News med Sean Hannity som moderator.

Hvis du lige nu sidder og tænker: 'Hvorfor?' er du næppe ene om det. Tværtimod er der næppe ret mange amerikanere, der har kunnet se fidusen i at sætte to guvernører, der er uenige om det meste, til at debattere. For ja, DeSantis gør tingene på en måde ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen