Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

To sejre, to boblere og to nederlag i Bidens første 100 dage

Hvordan er Joe Bidens første 100 dage gået i Det Hvide Hus? Overvejende godt, er de fleste enige om. Der er dog også ting, der fortsat er på vippen, nøjagtig som et par klare nederlag allerede har vist sig.

Sejre

Corona-håndtering

Biden lovede amerikanerne at han ville få corona under kontrol i USA og at han ville sørge for at folk blev vaccineret. Det løfte har han i den grad leveret på. Således er både smitte- og dødstal nu stabiliseret i USA og amerikanerne bliver vaccineret i ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen