Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Top 10 – de bedste præsidentbøger

De fleste amerikanske præsidenter har været en tur i blækhuset og skrevet bøger om deres politiske liv, virke og visioner. Nogen af dem er sluppet bedre fra det end andre.

Kan amerikanske præsidenter skrive bøger? Nej, ikke dem alle sammen. Men nogen af dem kan godt. Enkelte af dem endda så godt, at man må lette på hatten over prosa-niveauet.

Jeg har gennem årene haft fornøjelsen at læse mig igennem tusindvis af sider, skrevet af amerikanske præsidenter. På den baggrund følger der såled...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen