Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Topmøde: Brian Mikkelsen

Amerikanerne har en pointe, når de føler sig snydt af europæerne angående frihandel. Det skal tages alvorligt, hvis vi skal videre. Det direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.

Den amerikanske økonomi holdes lige nu kunstigt oppe, men når det inden længe slutter, vil det komme til at koste dansk eksport milliarder af kroner. Samtidig står det klart, at den protektionistiske linje vil fortsætte, uanset om Trump eller Biden vinder. For amerikanerne føler sig snydt af Europa, hvad angår frih...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen