Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Topmøde: Lars Løkke

Den frihandelslinje, USA havde under Obama, vender ikke tilbage, selv om Biden bliver valgt, lyder vurderingen fra tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har den forgangne uges tid toppet bestsellerlisterne med sin erindringsbog 'Om De Fleste Og Det Meste'. I bogen kommer han blandt andet ind på sit samarbejde med de to amerikanske præsidenter, Barack Obama og Donald Trump. I denne samtale med Kongressen.com fortæller Løkke om bekymringern...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen