Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Topmøde: Margrethe Vestager

Den danske EU-kommissær varsler nye tiltag i kampen mod særligt data-konglomeraternes monopol på deres respektive markeder i dette interview med Anders Agner.

Hvad skal de danske virksomheder holde øje med fra EU i den kommende tid?De skal holde øje med en række lovforslag, der kommer henover de næste 2-3 måneder. Det første er et data and governance act, som handler om, hvad er det for en lovgivning der skal på plads, for at vi i højere grad kan dele data? Pulje data og gøre det på en måde,...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen