Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Town Hall #1: Her er vores to special guests

Den 18. september kl. 19.30 indtager Kongressen.com Literaturhaus på Nørrebro til vores første town hall format. Panelet består af vores egne folk: Anders Agner, Katrine Villarreal Villumsen, Philip Chr. Ulrich og Lars Græsborg Mathiasen.

Og så havde vi lovet en special guest – men vi kommer faktisk med to!

Flemming Splidsboel, seniorforsker ved DIIS kommer og taler om Ruslands indblanding i valget 2016 og om, hvordan Putin & Co. vil blande sig i det igangværende præsidentvalg til 2020.

Jonas Parello-Plesner er en erfaren diplomat med topstillinger i Washington, Beijing og Bruxelles. I dag arbejder han for Rasmussen Global, blandt andet med det årlige Democracy Summit i København. Han vil se nærmere på og svare på spørgsmål om, hvad det er for et spil, der foregår mellem Trump og Kina, hvor handelskrigen lige nu får verdensmarkederne til at gløde og recessionslamperne til at blinke.

Det bliver kort sagt en rasende spændende og interessant aften med et, synes vi, stærkt panel , der kan gå i dybden med de mest relevante emner omkring amerikansk politik, den vilde valgkamp i vente og hvad det altsammen betyder for Danmark.

Køb dine billetter til town hall #1 lige her!

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen