Kongressen.com
Debat Nyheder

Town Hall #1: Her er vores to special guests

Den 18. september kl. 19.30 indtager Kongressen.com Literaturhaus på Nørrebro til vores første town hall format. Panelet består af vores egne folk: Anders Agner, Katrine Villarreal Villumsen, Philip Chr. Ulrich og Lars Græsborg Mathiasen.

Og så havde vi lovet en special guest – men vi kommer faktisk med to!

Flemming Splidsboel, seniorforsker ved DIIS kommer og taler om Ruslands indblanding i valget 2016 og om, hvordan Putin & Co. vil blande sig i det igangværende præsidentvalg til 2020.

Jonas Parello-Plesner er en erfaren diplomat med topstillinger i Washington, Beijing og Bruxelles. I dag arbejder han for Rasmussen Global, blandt andet med det årlige Democracy Summit i København. Han vil se nærmere på og svare på spørgsmål om, hvad det er for et spil, der foregår mellem Trump og Kina, hvor handelskrigen lige nu får verdensmarkederne til at gløde og recessionslamperne til at blinke.

Det bliver kort sagt en rasende spændende og interessant aften med et, synes vi, stærkt panel , der kan gå i dybden med de mest relevante emner omkring amerikansk politik, den vilde valgkamp i vente og hvad det altsammen betyder for Danmark.

Køb dine billetter til town hall #1 lige her!

Læs også

En legende er død: Kobe Bryant

Anders Friis Daugbjerg

Kongressen.com og Comwell i samarbejde om 2020 valg events

Kongressen

Nu kan college-atleter tjene penge på ”likeness” – eller kan de?

Anders Friis Daugbjerg

Kongressen.com og Planetariet præsenterer: ‘Rumkapløbet Der Skabte Historie’

Kongressen

Mueller-rapporten er ude!

Kongressen

Kongressen.com og CPH:DOX inviterer til ‘American Dharma’

Kongressen