Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Tre bøger og en podcast til efterårsferien

Kongressen.com giver dig her lidt anbefalinger til læse- og lytteoplevelser i efterårsferien.

Temperaturen er dalende, bladene skifter farver, havemøblerne er på vej tilbage i garagen og skolernes efterårsferie er officielt i gang. Om du hører til dem, der søger mod varmere himmelstrøg, tager i sommerhus eller hygger dig derhjemme, så kan det kun blive endnu bedre med en god bog i nærheden eller en god podcast i ørerne. Traditionen tro giver Kongressen.com dig her lidt anbefalinger til noget at læse i eller lytte til i løbet af efterårsferien.

Vi starter i den litterære afdeling. Næ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen