Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Tre bøger, to film og en podcast om Martin Luther King

På 60 års dagen for ‘I have a dream’-talen giver Kongressen.com dig her en række anbefalinger til at blive klogere på manden bag ordene.

Onsdag den 28. august 1963 blev en af den slags dage, som gik over i ikke bare amerikansk historie, men i verdenshistorien. På denne dag var omkring 250.000 mennesker mødt op til en stor march i Washington D.C. for at sætte fokus på borgerrettighedsspørgsmålet. I spidsen for det hele stod den berømte præst og borgerrettighedsforkæmper, Martin Luther King Jr. Og det var grundet den tale, King holdt på trappetrinene foran Lincoln Memorial, at dagen for altid ville blive husket. Ikke mindst grunde...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen