Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Tre bøger, to podcast og næsten en film om Cubakrisen

60 år er gået siden verden var på randen af atomkrig under Cubakrisen. Kongressen.com giver dig her tips til bøger, film og podcast.

60 år er gået siden verden var på randen af atomkrig under Cubakrisen. Kongressen.com giver dig her tips til bøger, film og podcast.

De 13 dage i oktober 1962, hvor verden var på randen af atomkrig, har i årene, der fulgte, været udgangspunktet for talrige bøger, film og i nyere tid også podcast. Kongressen.com giver dig her et overblik over, hvilke bøger, hvilke podcast og hvilken film, du med fordel kan bruge noget af efterårsferien på at fordybe dig i.

Vi starter med bøgerne - dem er der ganske mange af, og ja, nogen så afgjort bedre end andre. En af de lidt nyere, der virkelig er værd at læse er Michael Dobbs bog 'On...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen