Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Tre litterære anbefalinger til vinterferien

Vinterferien står for døren og det er bidende koldt udenfor. Kongressen.com giver dig her tre amerikanske anbefalinger til bøger, du kan læse inde i varmen.

Skulle man have glemt det, så kan man tjekke med børnene, hvad det er for en dag i dag. Således kunne mine to døtre med stor tilfredshed i morges over morgenmaden bekræfte at det er i dag, skolernes vinterferie starter. Og normalt kunne det jo betyde at man ville sætte kursen mod enten skipister, badestrande eller noget tredje. Sådan bl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen