Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Tre stærke serier til sommerferien

En forrygende EM-slutrunde nærmer sig sin afslutning og det betyder desværre også, at der snart ikke er mere fodbold i fjernsynet. Kongressen.com giver dig derfor tre anbefalinger til serien, du kan se hen over sommerferien.

Det danske sommervejr kan være en ganske lunefuld størrelse, og dage med regn- og gråvejr er således ofte en del af pakken i forbindelse med sommerferien. Til de dage kan det være rart at søge ly foran fjernsynet med en god serie. Og dem findes der heldigvis nogle styk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen