Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Tre ting overses i dækningen af, hvad Macrons valgsejr betyder for Biden

Macrons valgsejr udvider både Biden indenrigs- og udenrigspolitiske handlerum, men må forstås gennem de to nationers historiske relation.

Macrons valgsejr udvider både Biden indenrigs- og udenrigspolitiske handlerum, men må forstås gennem de to nationers historiske relation.

Det er ikke overraskende, at Biden foretrækker Macron som leder af den franske republik. Tre ting overses dog i det nuværende mediebillede. For det første må man ikke glemme Frankrig og USA’s historiske relation, der både er tæt men samtidig konfliktfyldt. For det andet videreføres denne spænding ind i forholdet mellem Macron og Biden, der - til trods for mange fordele - også gemmer på en potentiel magtkamp. Og for det tredje har dette både indenrigs- og udenrigspolitiske konsekvenser for den a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Business

Den amerikanske jobskabelse brager derudaf - og det i et omfang, som er overraskende, lyder vurderingen fra Nykredits Frederik Engholm.

Politisk analyse

Sagen om klassificerede dokumenter martrer den amerikanske præsident og intet tyder på at hverken Biden eller hans team kan lukke sagen.

Business

Målet fra Centralbanken er fortsat klart: inflationen skal bekæmpes. Men der er skruet ned for den barske retorik, lyder analysen fra Mikael Milhøj.

Interview

I dag udkommer Niels Krause-Kjær med fjerde bind i successerien om journalisten Ulrik Torp. Vi har i den forbindelse spurgt indtil Krause-Kjærs yndlings amerikanske...

Copyright © 2021 Kongressen