Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Trumans resultater taler for sig selv”

Jeffrey Frank høster lige nu stor anerkendelse for sin Harry Truman-biografi. Kongressen.com har mødt ham til en samtale om en af USA’s store, men ofte oversete præsidenter.

Jeffrey Frank høster lige nu stor anerkendelse for sin Harry Truman-biografi. Kongressen.com har mødt ham til en samtale om en af USA's store, men ofte oversete præsidenter.

Af Anders Agner Pedersen, chefredaktør, og Kaia Fallinge, redaktionssekretærGår man en tur ind i en amerikansk boghandel og kigger efter bøger om USA's 33. præsident, Harry Truman, er antallet af værker til at overse. Manden, han afløste på posten, Franklin Roosevelt, er der derimod skrevet op og ned af stolper om. Ligesom der også er skrevet en hel del flere bøger om de folk, der fulgte efter Truman i Det Hvide Hus. Faktisk har det længe været sådan, at man skulle helt tilbage til begyndelsen ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

South Carolina får lov at bruge nye valgkredse, der giver republikanerne en fordel

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Copyright © 2021 Kongressen