Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trump er en bedre medieforretning end Biden

Amerikanske tv-medier står efter valget i en helt ny situation. Høje seertal var næsten en garanti under Trump. Nu skal medierne forholde sig til en ny administration og faldende seertal.

Af Magnus Hansen, medieanalytiker, Kongressen.com

Der er et før og et efter i det amerikanske mediebillede. Trumps præsidentskab har for alvor ændret mediebilledet i USA og i de forgangne fem år har han været altoverskyggende i de amerikanske nyheder. Vinklingen har været forskellig, men Trump har været ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen