Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump/FBI-sagen ser ud at stå i stampe de næste måneder

Der kommer næppe til at ske det helt store i Trump/FBI-sagen de næste par måneder. Læs hvorfor her.

Der kommer næppe til at ske det helt store i Trump/FBI-sagen de næste par måneder. Læs hvorfor her.

Fredag eftermiddag appellerede Det Amerikanske Justitsministerium distrikt dommer Aileen M. Cannons afgørelse i sagen om FBI’s ransagning af Trumps hjem. Justitsministeriet mener ikke blot, at afgørelse er fuldkommen ved siden af almindelige retspraksis og lov, men også at den potentielt kan skade den nationale sikkerhed.

Det tog kun Justitsministeriet en enkelt dag at beslutte, at den seneste afgørelse i sagen om fortrolige dokumenter fra Trumps hjem skulle appelleres. Dommeren i sagen Aile...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen