Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump/FBI-sagen ser ud at stå i stampe de næste måneder

Der kommer næppe til at ske det helt store i Trump/FBI-sagen de næste par måneder. Læs hvorfor her.

Der kommer næppe til at ske det helt store i Trump/FBI-sagen de næste par måneder. Læs hvorfor her.

Fredag eftermiddag appellerede Det Amerikanske Justitsministerium distrikt dommer Aileen M. Cannons afgørelse i sagen om FBI’s ransagning af Trumps hjem. Justitsministeriet mener ikke blot, at afgørelse er fuldkommen ved siden af almindelige retspraksis og lov, men også at den potentielt kan skade den nationale sikkerhed.

Det tog kun Justitsministeriet en enkelt dag at beslutte, at den seneste afgørelse i sagen om fortrolige dokumenter fra Trumps hjem skulle appelleres. Dommeren i sagen Aile...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen