Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump har kurs mod vidneskranken i New York

Trumps virksomheder er under luppen i New York for en række mulige lovbrud. Formentlig betyder det at eks-præsidenten snart skal vidne i sagen.

Trumps virksomheder er under luppen i New York for en række mulige lovbrud. Formentlig betyder det at eks-præsidenten snart skal vidne i sagen.

Donald Trump har prøvet, men indtil videre er der intet der har kunne stoppe New Yorks Justitsministeriums undersøgelse af den tidligere præsidents virksomheder. I sidste uge tabte Trump to sager i forsøget på ikke at skulle følge ministeriets stævninger.

Inden den føderale domstol tog stilling til sagen, havde Trump allerede forsøgt at få Justitsministeriets undersøgelse stoppet af delstaten New Yorks domstole, da han mente, at de var blevet iværksat for at chikanere ham.

James undersøge...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen