Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump har kurs mod vidneskranken i New York

Trumps virksomheder er under luppen i New York for en række mulige lovbrud. Formentlig betyder det at eks-præsidenten snart skal vidne i sagen.

Trumps virksomheder er under luppen i New York for en række mulige lovbrud. Formentlig betyder det at eks-præsidenten snart skal vidne i sagen.

Donald Trump har prøvet, men indtil videre er der intet der har kunne stoppe New Yorks Justitsministeriums undersøgelse af den tidligere præsidents virksomheder. I sidste uge tabte Trump to sager i forsøget på ikke at skulle følge ministeriets stævninger.

Inden den føderale domstol tog stilling til sagen, havde Trump allerede forsøgt at få Justitsministeriets undersøgelse stoppet af delstaten New Yorks domstole, da han mente, at de var blevet iværksat for at chikanere ham.

James undersøge...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen