Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump har kurs mod vidneskranken i New York

Trumps virksomheder er under luppen i New York for en række mulige lovbrud. Formentlig betyder det at eks-præsidenten snart skal vidne i sagen.

Trumps virksomheder er under luppen i New York for en række mulige lovbrud. Formentlig betyder det at eks-præsidenten snart skal vidne i sagen.

Donald Trump har prøvet, men indtil videre er der intet der har kunne stoppe New Yorks Justitsministeriums undersøgelse af den tidligere præsidents virksomheder. I sidste uge tabte Trump to sager i forsøget på ikke at skulle følge ministeriets stævninger.

Inden den føderale domstol tog stilling til sagen, havde Trump allerede forsøgt at få Justitsministeriets undersøgelse stoppet af delstaten New Yorks domstole, da han mente, at de var blevet iværksat for at chikanere ham.

James undersøge...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen