Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trump holder 2024-suspense i live

Han har stadig ikke sagt han gør det, men i sin første større tale i længere tid, luftede Donald Trump i North Carolina igen muligheden for, at han stiller op ved præsidentvalget i 2024. Men meget nyt under solen, var der ikke fra eks-præsidentens side - og det kommer der næppe heller lige foreløbig.

Det var vel egentlig ikke fordi der var nogen grund til at have de helt store forventninger til indholdet af Donald Trumps første tale uden for Florida siden han den 20. januar modvilligt måtte...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen