Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trump og DeSantis taler om det samme – men vil og kan de det samme?

Det begynder for alvor at slå gnister i striden mellem Donald Trump og Ron DeSantis – selv om de på lange stræk vil det samme politisk.

Det begynder for alvor at slå gnister i striden mellem Donald Trump og Ron DeSantis - selv om de på lange stræk vil det samme politisk.

Af Jesper Vogelius

Tidligere præsident Donald Trump holdt sig tilbage fra at kritisere Floridas guvernør Ron DeSantis under et vælgerally i Miami søndag, og sagde istedet, at DeSantis skulle genvælges, selv om spændingerne mellem de to om valget i 2024 har bredt sig til offentligheden.

Hans tale kom dagen efter, at den tidligere præsident offentligt irettesatte DeSantis under et møde i Pennsylvania og kaldte ham "Ron DeSanctimonious." Det var et af de mest direkte skud, Trump endnu har fy...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen