Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump på juridisk dybt vand

I dag skal Trump møde i retten i Miami i en sag, der er den til dato mest alvorlige for eks-præsidenten set med juridiske briller.

Donald Trump har de senere år været involveret i en lang række retssager, men uden at noget rigtig har bidt sig fast. Det har næsten føltes som om, at han var urørlig. Men denne gang er det en del mere alvorligt og Trump er for alvor ude på dybt vand.

Trump er som den første præsident i USA's historie under føderal tiltale, og det offentliggjorte anklageskrift viser, at anklagemyndigheden mener det alvorligt.

Som præsident får man adgang til alskens fortrolige dokumenter, det er helt norm...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen