Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trump på vej i retten – hvad sker der nu?

Som så ofte før forsøger Trump at dreje fokus i sagen fra New York – spørgsmålet er om det vil lykkes ham?

Lad os lige starte med at spole tiden små to uger tilbage. Tilbage til forrige weekend, hvor Donald Trump på Truth Social lod forstå at han var få dage fra at blive anholdt og hvor han samtidig opfordrede alle til at protestere. For sagen i New York handlede ifølge Trump slet ikke om ham og noget, han muligvis har gjort forkert. Nej, den handlede i stedet om alt muligt andet og var i virkeligheden en stor politisk heksejagt, med det formål at stoppe Trumps muligheder for comeback.

Det er sm...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Politisk analyse

Et lokalvalg i Florida har givet Ron DeSantis hovedpine forud for offentliggørelsen af sit kandidatur til præsidentposten.

Copyright © 2021 Kongressen