Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trump-fløj vil sende Alaska-senator ud i kulden

Den republikanske senator Lisa Murkowskis genvalg i 2022 bliver langt fra lige så smertefrit som det, hun opnåede i 2016. For Alaska-senatoren har flere gange kritiseret Donald Trump, hvilket nu får en af eks-præsidentens støtter til at udfordre hende internt forud for midtvejsvalget i 2022.

Livet har været lettere for Alaskas senator Lisa Murkowski end det er i øjeblikket. For næste efterår er den 64-årige senator på genvalg. Og selv om hun har repræsenteret staten, de lokale kalder The La...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen