Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trump-fløj vil sende Alaska-senator ud i kulden

Den republikanske senator Lisa Murkowskis genvalg i 2022 bliver langt fra lige så smertefrit som det, hun opnåede i 2016. For Alaska-senatoren har flere gange kritiseret Donald Trump, hvilket nu får en af eks-præsidentens støtter til at udfordre hende internt forud for midtvejsvalget i 2022.

Livet har været lettere for Alaskas senator Lisa Murkowski end det er i øjeblikket. For næste efterår er den 64-årige senator på genvalg. Og selv om hun har repræsenteret staten, de lokale kalder The La...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen