Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trumps advokater på umulig opgave i Højesteret i sag om immunitet

Trump har bedt højesteret svare på om han er immun fra straffesager – Han får ikke ret, men måske kan han forsinke sagen yderligere

Da spørgsmålet om immunitet blev hørt i kredsretten, spurgte en dommer Trumps advokat, om en siddende præsident kan få militæret til at snigmyrde sine politiske modstandere og stadig være immun fra retsforfølgelse. Trumps advokats argument havde malet ham op i et hjørne, hvor han ikke havde andre udveje end at sige: ja. Den korte samtale mellem dommeren og advokaten gjorde det klart for de fleste, at det ikke giver mening, at en præsident har total immunitet fra retsforfølgelse.

Trump har al...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Det er tydeligt at USA under Trump vil bevæge sig i retning af isolationisme, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen