Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trumps bagtanker med CPAC-talen

Efter flere ugers tavshed stemplede Donald Trump ind i mediebilledet på det årlige konservative CPAC træf - noget nyt var der ikke på hylderne, men talen viste alligevel at Trump stadig ønsker at spille en rolle.

Bare fordi jeg ikke længere er præsident, skal I ikke tro, at jeg ikke stadig gerne vil ses, høres og bestemme. Nogenlunde så kort kan Donald Trumps tale på CPAC i går aftes dansk tid koges ned til. For reelt indhold var der ikke meget af i eks-præsidentens tale. Han tæskede løs på ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen