Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trumps støtte uden effekt i North Carolina

Det interne republikanske rivegilde om, hvem der skal overtage den senatsplads, der er blevet ledig efter Richard Burr meddelte at han ikke genopstiller, er i fuld gang. Donald Trump har allerede meldt sin støtte til kongresmedlem Ted Budd, men den er vælgerne ikke med på, viser målingerne.

Det kom som noget af en overraskelse, da Donald Trump for et par uger siden under sit besøg i North Carolina, kastede sig aktivt ind i senatsvalgkampen i den vigtige svingstat. Således lod Trump forstå a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen