Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ugens måling: De unge mister troen på Biden og politik i almindelighed

En dugfrisk måling fra Institute of Politics at Harvard Kennedy School viser at Bidens job approval er faldet til 41% blandt unge amerikanere mellem 18-29 år her inden midtvejsvalget står for døren. I efteråret 2021 lå det tal på 46% og i foråret samme år var tallet på hele 59%. Ifølge målinger fra samme institut lå Donald Trumps opbakning fra samme gruppe på 25% inden midtvejsvalget i 2018 og Barack Obama nød 59% opbakning fra de unge frem mod midtvejsvalget i 2010.

Værst ser det ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen