Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ugens måling: Denne vælgergruppe kan afgøre senatsvalget i Florida

En enkelt delstat kan til midtvejsvalget i efteråret afgøre, hvorvidt Demokraterne fastholder flertallet i senatet. Historisk går det regeringsbærende parti ofte tilbage ved midtvejsvalget. Det er Demokraternes udfordring i år.  34 pladser er på spil i samtlige stater. Mange er næsten afgjort på forhånd. Men ikke alle. I denne uge kigger vi nærmere på i solrige Florida.

På trods af politivold og drabene på blandt andet Erik Garner, Brianna Taylor og George Floyd i politiets va...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen