Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ugens måling: Denne vælgergruppe kan afgøre senatsvalget i Florida

En enkelt delstat kan til midtvejsvalget i efteråret afgøre, hvorvidt Demokraterne fastholder flertallet i senatet. Historisk går det regeringsbærende parti ofte tilbage ved midtvejsvalget. Det er Demokraternes udfordring i år.  34 pladser er på spil i samtlige stater. Mange er næsten afgjort på forhånd. Men ikke alle. I denne uge kigger vi nærmere på i solrige Florida.

På trods af politivold og drabene på blandt andet Erik Garner, Brianna Taylor og George Floyd i politiets va...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen