Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ugens måling: Klimakort viser hvor i USA man bekymrer sig om klimaforandringerne

Yale Program on Climate Communication udgav for nyligt en omfattende rapport hvor man sidste år har spurgt ca. 28.000 amerikanere til deres holdning til klimaet, fordelt over hele USA med forskellige demografiske træk. Resultatet er interessant for alle, især amerikanske politikere.

Opinionsundersøgelser er altafgørende for at forstå den amerikanske befolknings holdninger til forskellige emner, herunder klimaet.

Hvis et flertal af amerikanerne ikke prioriterer at løse klimaudfordringen s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Courtroom

Anklager Jack Smith forventes at anke dommerens beslutning om at afvise sagen

Feature

Trump-familien, guvernører, kongrespolitikere, mediefolk og musikere er blandt de mange, der er på scenen ved det republikanske konvent

Interview

Der kommer øget fokus på sikkerheden på det republikanske konvent efter attentatforsøget mod Trump, vurderer dansk sikkerhedsekspert

Feature

Joe Biden talte natten til mandag dansk tid til den amerikanske befolkning direkte fra Det Hvide Hus. Se hele talen her.

Copyright © 2021 Kongressen