Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ugens måling: Klimakort viser hvor i USA man bekymrer sig om klimaforandringerne

Yale Program on Climate Communication udgav for nyligt en omfattende rapport hvor man sidste år har spurgt ca. 28.000 amerikanere til deres holdning til klimaet, fordelt over hele USA med forskellige demografiske træk. Resultatet er interessant for alle, især amerikanske politikere.

Opinionsundersøgelser er altafgørende for at forstå den amerikanske befolknings holdninger til forskellige emner, herunder klimaet.

Hvis et flertal af amerikanerne ikke prioriterer at løse klimaudfordringen s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen