Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ugens måling: Klimakort viser hvor i USA man bekymrer sig om klimaforandringerne

Yale Program on Climate Communication udgav for nyligt en omfattende rapport hvor man sidste år har spurgt ca. 28.000 amerikanere til deres holdning til klimaet, fordelt over hele USA med forskellige demografiske træk. Resultatet er interessant for alle, især amerikanske politikere.

Opinionsundersøgelser er altafgørende for at forstå den amerikanske befolknings holdninger til forskellige emner, herunder klimaet.

Hvis et flertal af amerikanerne ikke prioriterer at løse klimaudfordringen s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen