Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ugens måling: Klimakort viser hvor i USA man bekymrer sig om klimaforandringerne

Yale Program on Climate Communication udgav for nyligt en omfattende rapport hvor man sidste år har spurgt ca. 28.000 amerikanere til deres holdning til klimaet, fordelt over hele USA med forskellige demografiske træk. Resultatet er interessant for alle, især amerikanske politikere.

Opinionsundersøgelser er altafgørende for at forstå den amerikanske befolknings holdninger til forskellige emner, herunder klimaet.

Hvis et flertal af amerikanerne ikke prioriterer at løse klimaudfordringen s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Samuel Rachlin er journalist og og har b.la været korrespondent for DR i det daværende Sovjetunionen og TV2’s første korrespondent i Washington. Han har...

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen